Bedrijf Contact
Nieuwsbrief
 
Paasassortiment

 Beste klanten

Gewijzigde openingsuren

Vooreerst willen wij graag meedelen dat onze winkel vanaf nu terug geopend zal zijn vanaf 6uur. De maatregelen veranderen van dag tot dag en we proberen deze dan ook op de voet te volgen. 

Geen mail ontvangen om je account te bevestigen? 

We hoorden van veel mensen dat ze na het aanmaken van hun account geen bevestigingsmail ontvingen. Hierdoor werd online bestellen dan ook onmogelijk. We hebben iedereen die nog bevestigd moest worden, nu bevestigd zodat ook jullie bestellingen kunnen plaatsen. 

Paasassortiment

En dan nieuwe informatie over ons Paasassortiment:

Er is een nieuw tabblad Paasassortiment aangemaakt op onze website. Hier kunnen jullie de belangrijkste zaken vinden die jullie enkel gedurende deze periode in de winkel vinden zoals zelfgemaakte paaseieren, Paashazen, kleine gevulde paaseitjes... Om jullie ook tijdens deze periode volop de kans te geven om hiervan te genieten kunnen jullie dit ook online bestellen. Kunnen jullie wel met enkele zaken rekening houden bij het bestellen van dit assortiment:

- Gelieve dit steeds minimum drie dagen op voorhand te bestellen, indien wij dit niet meer hebben in ons assortiment hebben wij nog de tijd om dit bij te maken op bestelling. 

- Jullie kunnen uit dit assortiment bestellen tot maandag 6 april. (Uiteraard kan je op 5 april een bestelling plaatsen om op 12 april te komen halen.)

Indien je graag je kleinkinderen verwent met wat chocolade of net je grootouders, of iemand die zijn/haar huis niet mag verlaten of... , maar gezien de omstandigheden niet naar de winkel kan komen om dit op te halen en af te geven, kunnen wij dit ook voor u leveren. U zet dan het gewenste adres van levering in een opmerking bij de bestelling. Let op, dit kan enkel bij een bestelling boven de 25 euro. 

Met vriendelijke groeten

Bakkerij Luc 

 

 

 
 
Bestel hier
Gebruiker (e-mail):
Wachtwoord :
Registreer | Wachtwoord vergeten
Nieuws
Openingsuren
Zomervakantie 2020
Openingsuren
Maandag 06:00 - 19:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 06:00 - 19:00
Donderdag 06:00 - 19:00
Vrijdag 06:00 - 18:00
Zaterdag 06:00 - 17:00
Zondag 06:00 - 16:00
 
 
 
 
2006-2020 Myncke Luc Noel. All rights reserved Bedrijf | Betalingen | Contact | Disclaimer | Privacy